Esileht
Üldinfo
Juhatus
Liitumine
Põhikiri
Asutamisleping
Liikmed
Meediakajastus
Uudised
Sündmused
Leader programm
Projektitaotlejale 2023
Projektitaotlejale 2022
I taotlusvoor – Meede 5 – Ettevõtluse meede Covid-19 põhjustatud kriisist väljumiseks
II taotlusvoor 21.03.-04.04.2022
III taotlusvoor – Ettevõtluse arendamine
Projektitaotlejale 2021
I-taotlusvoor-01.03-02.04.2021
Projektitaotlejale 2020
I taotlusvoor 29.02 – 02.04.2020
Projektitaotlejale 2019
I taotlusvoor 28.02 – 02.04.2019
Projektitaotlejale 2018
I taotlusvoor 26.02 – 02.04.2018
Projektitaotlejale 2017
I taotlusvoor – 13.02.-20.02.2017
II taotlusvoor – 10.04.-17.04.2017
III taotlusvoor – 29.09.-30.10.2017
Projektitaotlejale 2016
I taotlusvoor – 09.05.-16.05.2016
Projektitaotlejale 2014
I taotlusvoor – 04.08.2014
Projektitaotlejale 2013 ja 2014
I taotlusvoor – 02.04.-04.04.2013
II taotlusvoor – 11.06.-13.06.2013
III taotlusvoor – 06.12.2013
Projektitaotlejale 2012
I taotlusvoor – 30.01.-01.02.2012
II taotlusvoor – 02.04.-04.04.2012
Projekti elluviijale 2016 +
Projekti elluviijale 2010 – 2014
Toetatud projektid 2010 – 2014
Toetatud projektid 2016 – 2022
Dokumendid
Trükised
Protokollid
Sündmuste materjalid
Uuringud
Aastaaruanded
Projektid
Põhja-Eesti toidukultuur – Paepealsed maitsed
Harju LEADER
Living Museum / Elavad Muuseumid
Arukate külade arenguprogramm
SEIC 2nd Generation
Põhja-Eesti Kohalik Toit tuntuks
AmazeMeLeader2019
Piirkonna meene õpitubade sari
Strateegia
Strateegia 2023-2027
Strateegia 2015–2025
Dokumendid, analüüsid, uuringud
Sündmused ja koosolekud
Strateegia 2010-2013
Kontakt
Eesti keeles
|
In english
Follow
Follow
Esileht
Üldinfo
Juhatus
Liitumine
Põhikiri
Asutamisleping
Liikmed
Meediakajastus
Uudised
Sündmused
Leader programm
Projektitaotlejale 2023
Projektitaotlejale 2022
I taotlusvoor – Meede 5 – Ettevõtluse meede Covid-19 põhjustatud kriisist väljumiseks
II taotlusvoor 21.03.-04.04.2022
III taotlusvoor – Ettevõtluse arendamine
Projektitaotlejale 2021
I-taotlusvoor-01.03-02.04.2021
Projektitaotlejale 2020
I taotlusvoor 29.02 – 02.04.2020
Projektitaotlejale 2019
I taotlusvoor 28.02 – 02.04.2019
Projektitaotlejale 2018
I taotlusvoor 26.02 – 02.04.2018
Projektitaotlejale 2017
I taotlusvoor – 13.02.-20.02.2017
II taotlusvoor – 10.04.-17.04.2017
III taotlusvoor – 29.09.-30.10.2017
Projektitaotlejale 2016
I taotlusvoor – 09.05.-16.05.2016
Projektitaotlejale 2014
I taotlusvoor – 04.08.2014
Projektitaotlejale 2013 ja 2014
I taotlusvoor – 02.04.-04.04.2013
II taotlusvoor – 11.06.-13.06.2013
III taotlusvoor – 06.12.2013
Projektitaotlejale 2012
I taotlusvoor – 30.01.-01.02.2012
II taotlusvoor – 02.04.-04.04.2012
Projekti elluviijale 2016 +
Projekti elluviijale 2010 – 2014
Toetatud projektid 2010 – 2014
Toetatud projektid 2016 – 2022
Dokumendid
Trükised
Protokollid
Sündmuste materjalid
Uuringud
Aastaaruanded
Projektid
Põhja-Eesti toidukultuur – Paepealsed maitsed
Harju LEADER
Living Museum / Elavad Muuseumid
Arukate külade arenguprogramm
SEIC 2nd Generation
Põhja-Eesti Kohalik Toit tuntuks
AmazeMeLeader2019
Piirkonna meene õpitubade sari
Strateegia
Strateegia 2023-2027
Strateegia 2015–2025
Dokumendid, analüüsid, uuringud
Sündmused ja koosolekud
Strateegia 2010-2013
Kontakt
Eesti keeles
|
In english
Follow
Follow
Põhja-Eesti kohalik Toit sündmus Silgupäev
Registreerimine sündmusele
SIIN
Uudised
Avatud uus minitaotlusvoor „Uut hoogu“
Anija mõis sai tiitli AASTA TURISMIOBJEKT 2022
Tööpakkumine
Merle Pussak pälvis HOLMERi
Living Museum õppereis Hispaaniasse
märts 2023
E
T
K
N
R
L
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
« veebr.
apr. »