Kohaliku toidu väljasõidud ja õpitoad lastele

Koostööprojekti “Põhja-Eesti kohalik toit” raames korraldab Ida-Harju Koostöökoda kohaliku toidu õpitoad Ida-Harju piirkonna koolides ja lasteaedades ja/või noortekeskustes.
Töötubade eesmärgiks on anda lastele ja noortele ülevaade kohaliku toidu tarbimise eelistest.
Lisaks proovitakse ka ise tervisliku toidu valmistamist.

2-3. oktoobril Raasiku noortekeskuses kohaliku toidu õpitoad (tervislik võileib ja smuutid) noortele (kohad täis).

9. oktoobril Raasiku Põhikooli 1-5. klassi õpilaste väljasõidud kohaliku toidu ettevõtjate juurde koos õpitubadega (ainult kooliõpilastele, koostöös Raasiku Põhikooliga).

14. oktoobril kohaliku toidu vestlusringid-õpitoad Pikavere Mõisakoolis (kolmes grupis: lasteaed; 1-3. klass; 4-6. klass).

17. oktoobril kohaliku toidu vestlusring-õpituba Alavere Põhikoolis (6-7. klass)

 

aprill 2024
ETKNRLP
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30      
« märts   mai »

Uudiste arhiiv/News Archive