Põhja-Eesti toidumärgise ettevõtjate arutelu 4.01.17

Projekti “Põhja-Eesti kohalik toit” raames korraldab Ida-Harju Koostöökoda ettevõtjate arutelu.

Kutsume toidu ja toitlustamisega tegelevaid piirkonna ettevõtjaid kaasa mõtlema järgmistel teemadel:

– mis on Põhja-Eesti kohalik toit?

– milliseid väärtuseid kannnab endas Põhja-Eesti kohaliku toidu märgis?

– mida saame teha selleks, et Põhja-Eesti kohaliku toidu märgis saaks tänasest parem?

Arutelu toimub 4. jaanuaril 2017 kell 9:30 – 13:00 Kuke Talus (www.kuketalu.ee

9:30 kogunemine ja tervituskohv

10:00 – 13:30 vahemikku mahuvad ettekanded, arutelu, tutvumine Kuke taluga ning maitsev ja värske lõunasöök.

Kohapeal: 

– anname ülevaate Põhja-Eesti kohaliku toidu märgisest, projektist ning planeeritavatest tegevustest.

– aruteleme kõik koos ülaltoodud küsimuste üle.

– saame tuttavaks Kuke Taluga, kes on pühendunud kvaliteetse turismiteenuse ning hea kohaliku toidu pakkumisele.

Osalejate arvamused on oluliseks sisendiks Põhja-Eesti kohaliku toidu definitsiooni koostamisel.

Osalemiseks palume ennast registreeridahttps://goo.gl/forms/ASlxdvFrEVek40b03

Registreerumine kuni 29.12.2016.

NB! Kohtade arv on piiratud. Palun pane ennast kirja ainult siis kui tead, et kindlasti osaleda saad.

aprill 2024
ETKNRLP
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30      
« märts   mai »

Uudiste arhiiv/News Archive