Põhja-Eesti kohaliku toidu uuringu tutvustus 21.02.2017

Koostööprojekti “Põhja-Eesti kohalik toit” raames on valmimas uuring Põhja-Eesti kohaliku toidu pärimusest.

21. veebruaril 2017 kutsume kõiki huvilisi uuringu tutvustusele ja töötuppa.

Üritus toimub Viskla Külakeskuses (Kose vald, Harjumaa) kell 13:00 – 17:30

Täpsema päevakava leiate SIIT.

Registreerumine kuni 17.02.2017 lingil: https://goo.gl/forms/Bp6JLwe2uEhEdVNF2 

Haapsalu Kutsehariduskeskuse spetsialist Aili Tervonen annab ülevaate sellest, mida on Põhja-Eesti piirkonnas ajalooliselt kasvatatud ja toiduks tarbitud, mis on Põhja-Eestit iseloomustavad toidud ning paljust muust põnevast.

Paralleelselt uuringu tutvustusega valmistavad kohalikud kokad ka Põhja-Eesti toorainest põnevad road, mida uuringu tutvustuse lõpuks üheskoos proovida saame.

aprill 2024
ETKNRLP
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30      
« märts   mai »

Uudiste arhiiv/News Archive