2018.a taotlusvooru projektide esitamise tähtaeg 2. aprillil

NB! Nõustamisele ei ole 31.03.2018 seisuga enam võimalik registreeruda (nõustajate ajad on juba täis) ja 02. aprillil 2018 nõustamist ei toimu (v.a tehniline nõustamine projekti sisestamiseks e-Prias juba eelnevalt nõustatud taotlejatele ja/või taotlejatele, kes on eelnevalt nõustamise aja 02. aprilliks nõustajaga juba kokku leppinud).

Tuletame meelde, et Ida-Harju Koostöökoja 2018. aasta projektitoetuste esitamise tähtaeg on juba saabuval esmaspäeval.

Projektid peavad olema esitatud hiljemalt 2. aprillil 2018 kell 23:59.

Hilinenud projektitoetuse taotlusi vastu ei võeta.

Projektide esitamine

Projektid tuleb esitada uue ePria keskkonna kaudu.

Uus ePria keskkond asub: https://epria.pria.ee/epria2/login/#/login 

Sisse saab logida ID-kaardi või mobiil-ID abil.

Projekti saab ePria keskkonnas esitada allkirjaõiguslik isik (üldjuhul juhatuse liige). Vajadusel saab volitada ka kedagi teist.

Uue ePria kasutamise juhendi leiate: https://www.pria.ee/docs/resources/11018.mp4? (videojuhis)

Juhime tähelepanu, et uues ePrias võtab taotluse sisestamine võrreldes vana ePria keskkonnaga veidi kauem aega, seega soovitame projekti sisestamist mitte jätta viimasele minutile.

ePrias on võimalik projektitoetust täita ka jupikaupa – vahepeal kirjutatud info saab salvestada ning järgmisel korral sisse logides täitmist jätkata.

Uue ePria osas palume taotlejatelt kannatlikku meelt. Uus ePria keskkond rakendati LEADER meetmest toetuse taotlejatele esmakordselt 2018. aasta algusest ning süsteemis võib ette tulla ootamatusi.

Selleks varuge ka palun taotluste sisestamiseks piisavalt aega.

Kohustuslikud dokumendid

Kõik lisadokumendid tuleb ePriasse üles laadida.

Korduvalt on küsitud, kas eraldi tuleb ePriasse lisada projektikirjeldus, majandusaasta aruanne jne. Vastus on JAH – need dokumendid tuleb kõik ePriasse üles laadida.

Oluline on meeles pidada, et tuleb esitada 2017. aasta majandusaasta aruanne.

Nõustamiskinnitus nõustamise läbimise kohta on samuti kohustuslik dokument ning tuleb ePriasse üles laadida. Kõigile, kes on konkreetse projektiideega nõustamisel käinud, peaksid olema praeguseks ka nõustamiskinnitused väljastatud.

Kui Sa oled konkreetse projektiideega nõustaja poole pöördunud ja oma konkreetse projekti nõustajaga läbi arutanud, kuid nõustamiskinnitust ei ole saanud, siis palun pöördu oma nõustaja poole.

NB! Nõustamisena ei lähe arvesse neljapäeva õhtul/nädalavahetusel/pühade ajal või 2. aprillil nö “viimasel minutil” oma projekti(dokumentide)ga nõustaja juurde pöördumine (v.a juhul kui Sul on nõustajaga eelnev selgesõnaline ja konkreetne sellekohane kokkulepe). 2. aprillil ei jõua nõustaja enam esmanõustamise soovi korral Sinu dokumentidega tutvuda ega projekti osas sisulist nõu anda.

Tehniline tugi

Kui ePriasse projekti sisestamisel tekivad tehnilised probleemid, siis aitab teid ePria klienditugi telefonil 737 7677.

ePria klienditugi töötab tööpäeviti kell 09.00 – 16.00

Soovitame võimalusel oma taotlus esitada tööpäeva sees – sellisel juhul on tehniliste probleemide tekkimise võimalik klienditoe telefonilt abi saada.

Sisuliste küsimuste korral (kas pean ePrias lahtrisse märkima ……) võib tööpäeva sees pöörduda Ida-Harju Koostöökoja nõustaja poole.

Soovime edu ja jõudu projektitoetuse taotluste esitamisel!

aprill 2024
ETKNRLP
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30      
« märts   mai »

Uudiste arhiiv/News Archive